Monday, March 23, 2009

Oh, boy!


My son rushing to play before the sun sets at Tumbleweed park in Chandler

My three favorite daily photos for today are:

Greenwich Village, New York

Cheltenham, UK

Arona, Italy

Posted by Picasa

4 comments:

Anonymous said...

旅行社

婚禮顧問

婚禮錄影

網頁設計

seo

網路行銷

關鍵字

網站優化

a383

s383

love104

a383

s383

租屋網

租屋

洪爺

室內設計



2008年08月06日 本公司提供7-11等五大超商+郵局繳費機制 2008年07月09日 本公司提供關鍵字SEO排序服務 2008年08月06日 山鉧科技網頁設計 ... 完善的網頁設計和程式設計 搭配SEO關鍵字廣告創造企業佳績 優秀的設計團隊,完美的網頁設計支持 ...



9

Jacob said...

Looks like a fun park. I haven't been to Chandler in over 40 years, but used to drive through it once in awhile when living in Scottsdale....

Anonymous said...

減肥減重
熱水器瓦斯爐
pulverizer,spice grinder

生活記事本 said...

家具與室內設計是密不可分的。?但一直以來,大部分國內顧客佈置新居的模式都是:先裝修好,再買家具。?這種落後方式的弊端是顯而易見的,最後顧客往往會為兩者在風格、尺寸配合上的不協調而頭疼不已,卻又無計可施。?新的模式將是:先選定家具再確定裝修方案,兩者密切配合、同步進行。?在新的模式下,顧客選購家具時,室內設計師的意見無疑將變得非常重要。